Natomolen

250 på NATO-molen i løbet af en aften

NATO-molen får mange besøg
Privat foto. Øverst fra midten af molen i begge retninger.

Det er fantastisk at se, hvor mange der har fornøjelse af at anvende NATO-molen. I denne sommer har vi set lystfiskere tidligt om morgenen og sent om aftenen. Ofte op til 20 på samme tid, og nogle gange op til 50. Der er eftermiddage og aftener, hvor fiskere må gå forgæves, for der er ikke plads til flere. Og da molen er så nem at fiske fra, er det ofte familiehygge, – både far, mor og børn, der fisker.

På Facebook gruppen Bevar NATO-molen er der billeder og rapporter fra NATO-molen. En aften i juli 2022 taltes 250 mennesker, der i kort eller længere tid var på NATO-molen i løbet af en 3 timers periode. Fantastisk. Mange andre turist-seværdigheder kan ikke vise sådanne tal.

Så det er bestemt ikke kun lystfiskere der anvender NATO-molen. Både lokale og turister kigger ofte forbi. Og en gang imellem folk, der har læst om molens historiske betydning, og lige skal se den. Dykkere og undervandsfotografer ses ofte, mest lørdag formiddage. Så er der campister, sommerhus ejere og sommerhus lejere, der går tur på molen. Nogle gange med picnickurv og hele familien med. Ved solopgang og solnedgang sidder de stille derude og nyder udsigten.

Vi ser også cyklister, der lige skal en smut ud på molen og holde en pause, når de cykler forbi.

Og så er der selvfølgelig forsvaret, som stadig anvender molen. Her foto fra en fortøjning juni 2022.

Læs om og overvej at melde dig ind i Foreningen NATO-molen, som arbejder for bevarelse af molen.

Klik her for at se oversigt over alle indlæg.

Foto Eva C

Foto Eva C

Klik her for at se oversigt over alle indlæg