Natomolen

Pressen: Den gamle Nato-mole kan blive et herligt sted

Nato-molen er et herligt sted, og den kan blive endnu bedre og sikres for fremtiden, som et af Syddjurs Kommunes naturoplevelses-fyrtårne, – hvis bare politikerne og forvaltningen kommer op af starthullerne. Der har været utallige omtaler af mulighederne med Nato-molen, her er bare nogle eksempler. Søg løs på Google med søgeord som f.eks. NATO-molen, natomolen eller Lyngsbæk Pier

06/10/2021 Ebeltoft Folketidende Facebook side : Lystfiskerformand til kamp for…

09/11/2021 Artikel i Adresseavisen Syddjurs : Håb: Åbent brev..

06/10/2021 Artikel i Adresseavisen Syddjurs : Lystfiskere til forsvar (turisterhvervet)

30/03/2021 Adresseavisen Syddjurs: Nato molen bør udnyttes i langt højere grad

09/04/2016 TV2Østjylland:  Politikere: Molen skal forblive åben

Der er mange, der er optaget af, hvad der skal ske med Nato-molen. Den herlighedsværdi, stedet rummer, med skønne gåture og mulighed for mange forskellige tiltag, der kan etableres, giver grundlag for, at man bør “tænke ud af boksen”.

Det er blevet til utallige læserbreve fra mange interesserede, – mest i Ebeltoft Folketidende, Adresse-avisen og ikke mindst Facebook-grupper om lystfiskeri, dykning, naturoplevelser og den Kolde Krig. Prov at søg på Facebook eller Instagram efter Nato-molen.

Den gamle Nato-mole kan blive et herligt sted, skriver en læser i Stifstidende. Se læserbrevet i Århus Stiftstidende “Nato-molen kan blive et herligt sted“.

Foreningen NATO-molens Facebook præsentation
Facebook gruppen Bevar NATO-molen
Facebook gruppe med over 1.700 medlemmer Kystfiskeri Djursland
Foreningens NATO-molens hjemmeside