Teknik bag hjemmesiden

Hjemmesiden ivanmunk.dk

Denne hjemmeside er lavet med WordPress og Colormag temaet fra ThemeGrill foruden en lang stribe plugins, bl.a.:

  • Google Analytics for WordPress
  • Insert Headers and Footers
  • MC4WP Mailchimp for WordPress
  • Redirection
  • Sassy Social Share
  • Yoast SEO
  • Site Kit by Google

Det hele er hostet på One.com.

Hjemmesiden har to formål:
1) Privat hjemmeside og eget intranet
2) Åben og vidensdelt for at noget af det kan inspirere andre

Foruden denne hjemmeside har jeg en større firma hjemmeside og en IT blog.

Jeg har selv lavet hjemmesiden, for det er sjovt at nørde med en gang imellem. Faktisk lavede jeg min første hjemmeside i 1995 (i FrontPage) og min første Blog (i Blogspot.com) i 1999. Nogle af de gamle indlæg fra 1995 og 1997 har jeg kopieret ind her for det er historie.